Galerie voor beeldende kunst in de openbare ruimte.
SEGNO D'ARTE - productie en onderhoud kunstwerken - beelden plastieken en ruimtelijke constructies
klik de foto's om verder te gaan

  restauratie polyester beelden van Piet Killaars voor het Bonefantenmuseum in Maastricht. Herstel van een geverfd stalen plastiek van Ruud Ringers in Dordrecht.
Herstel bevestiging op sokkel van een bronzen beeld van Marti de Greef in het beeldenpark van de Drechtsteden. "Boom met Schepen" wordt gerestaureed door Segno d'Arte. Herplaatsing van een zwaar stalen kunstwerk in Gorinchem.
Restauratie van het monument voor de dwangarbeider in Apeldoorn.  Een bronzen beeld dat draaibaar op een betonnen sokkel was opgesteld. Herstel en herplaatsing van een stalen kunstwerk van Georgi Chapkanov (Chapp) in Beeldenpark Drechtoevers.
Restauratie en herplaatsing stalen beeld van Henk van Bennekum in Gorinchem. Herstel plaatsing van een beeld van Gjalt Blaauw in Beeldenpark Drechtoevers. Herstel en herplaatsing van een stalen kunstwerk van Venelin Ivanov in Beeldenpark Drechtoevers.
Herstel bronzen beeld en stalen schaal voor een particuliere verzamelaar. Opslag en herplaatsing cor-ten stalen kunstwerk van Lucien den Arend vanuit Utrecht-Zuilen. Herstel van één van de beelden ("het kasteel") van Aris de Bakker op een rotonde in Hendrik Ido Ambacht.
Herstel bronzen beeldengroep - Hoek van Holland - monument kindertransport - 2011. Herstellen en aanpassen bestaand beeld WentelVensters voor de Gemeente Zoetermeer. 2011 - De restauratie en vervanging van een kunstwerk van Paul de Kort in Assendelft.
     
Herplaatsing van een bronzen beeld van Lucien den Arend naar het beeldenpark. 2009 - De restauratie en verplaatsing van een beeld van Henk van Bennekum in de Gemeente Alblasserdam. Herplaatsing van een rvs beeld van Lucien den Arend in Rotterdam Overschie.
Het herstel van een rvs onderdeel van een kunstwerk van Paul de Kort in Coevorden. Verwijderen en deels vervangen van een groep bronsplastieken in Bergambacht. Herplaatsing van een beeld van David van de Kop in Zoetermeer.
Herstel bronzen plakette in Hendrik Ido Ambacht. Restauratie beeld 'Eenmansmuseum ' van Pjotr Müller bij de gevangenis te Dordrecht - in opdracht van Rijksgebouwendienst. - in opdracht van Rijksgebouwendienst 2009 - De restauratie en verplaatsing van een beeld van Henk van Bennekum in de Gemeente Alblasserdam.
Onderhoud beelden voor de Gemeente Hellevoetsluis - het Ravenspark teken (belettering). Molens zijn ook kunstwerken en moeten worden onderhouden. Stalen luiken worden door Segno d'Arte gerestaureerd en deels vernieuwd. Onderhoud en schilderwerk van de brug van Lucien den Arend in Dirksland.
De restauratie en vernieuwing van het oorlogsmonument in Zwijndrecht. Een beeld van rvs en hout van kunstenaar Wies de Bles. Bezemwagen - corrosie en verfresten werden verwijderd en een nieuw montagesysteem ontwikkeld.
restauratie polyester beeld van Piet Killaars. Onderhoud beelden. De restauratie van een door vorstschade en algengroei beschadigd polyester beeld van Piet Killaars. Bezemwagen - corrosie en verfresten werden verwijderd en een nieuw montagesysteem ontwikkeld.
2009 - Het herstel van vijf zuilen van Peter van der Locht in Apeldoorn. 2009 - Het beeld  Algje  Stalen beeld met voet. (Pseudopalmata) van Jerome Symons in Hellevoetsluis ontdaan van alg cq mos en vuil. 1985 - Joos Clijsen - Rijksweg A50 te Apeldoorn - Segno d'Arte inspecteert en coat deze bollen jaarlijks.
2009 - De �Bank van Torbay� van Donald A.E. Duk - onderhoud en het vervangen van de zitelementen. Geverfd stalen beeld van Lucien den Arend in OPAM - Beeldenpark Drechtoevers 2008 - Sara Benhamou en Eric de Vries, Joods Kindermonument in Den Haag
 kwartaal onderhoud Gemeente Eindhoven - aluminium relief van Mat Mullican onderhoud aan een beeld van Hans Lemmen de �10 Bladzijden uit het verleden�  voorzien van ingefreesde gedichten van Frank Herzen Het ontwerp van kunstenaar Kees Wevers wil de restanten van de 13e eeuws woontoren te Hellevoetsluis, aslmede de resten van het eiland
een beeld van Wessel Couzijn - cor-ten staal - Gemeente Eindhoven (kwartaal onderhoud)  De verplaatsing en restauratie van het beeld Mens en Techniek  van A. Ducro te Apeldoorn. restauratie en onderhoud voor Hellevoetsluis - archeologisch plein - een project door Jan Ros