Galerie voor beeldende kunst in de openbare ruimte.
SEGNO D'ARTE - productie en onderhoud kunstwerken - beelden plastieken en ruimtelijke constructies
klik de foto's om verder te gaan

Bevestiging bronzen beeld verbeterd. Kunstwerk op de rotonde in Kangasniemi in Finland gereed. Uitgevoerd Beatles Monument van Nicolas Dings te Hillegom.
"Boom met Schepen" is met een intern verstevigde constructie en een nieuwe, zwaardere voetplaat op de bestaande betonnen fundering gemonteerd. Gereed: een aluminium constructie van Ingrid Roos voor Fluor. "Your time will come", 2010 - voltooid stalen kunstwerk van Marije de Wit.
>> Beeld bij DGA in VlissingenHans Bommeljé - voltooid. >> >> 7 poortvormen van Paul van Osch zijn door ons bedrijf uitgevoerd en geplaatst op het Dudokplein voor het stadhuis van IJmuiden. >> Voltooid stalen kunstwerk van Iris Le Rütte in Almere.
"De samenloop" - landschapskunswerk van Paul de Kort in net Maximapark in Utrecht. Canonkunstwerk Noaberschop van Jacomijn Schellevis en Bérénice Staiger. Theo van Delft - FreuleSpoor in Diepenheim.
Uitgevoerd kunstwerk Rosalinde van Ingen Schenau. Een beeld van Henk van Bennekum voor expositie in Terneuzen.  Een beeld in Heino van Linda Nieuwstad uitgevoerd in opdracht van het Kunstenlab in Deventer.
Voltooid keramisch beeld van Rita van der Vegt. Hat voltooide beeld van Jan Eric Visser voor de RABObank te Gorinchem. Voltooide beelden van Ram Katzir - "where thoughts are" - voor Kantorenblok La Defense door Ben van Berkel in Almere.
Overschie, Rotterdam - roestvast stalen beeld van Lucien den Arend opnieuw geplaatst. Bronzen beeld op betonnen sokkel van Geert Lebbing in Nederlek. Voetbrug en golfmaker bij Schiphol van Paul de Kort - uitgevoerd in de openbare ruimte.
Cor-ten stalen beeld van Joop Hollanders- uitgevoerd door artisans van Segno d'Arte Het kunstwerk "Galgenbergmonument" van de beeldhouwer Niko de Wit voor Venlo. Het kunstwerk "GEO/Metrie" van van Paul de Kort. Uitgevoerd in Hardenberg.v
Een beeld van Georgi Chapkanov voor Beeldenpark Drechtoevers gerestaureerd en herplaatst. Monument voor Henk van Randwijk door henk van Bennekum. Het kunstwerk "nice to meet you" van Venelin Ivanov terug op de oever van de Nieuwe Merwede in het Beeldenpark Drechtoevers.
"Boom voor nieuwe werklust" van Guido Geelen - collectie Kunstgebouw Zuid-Holland. Een beeld van Renata Berk geplaatst in de Gemeente Ankum (Duitsland). "Het luisterend oor" twee beeldelementen voor Paul de Kort vervaardigd.
"doorzicht", een stalen beeld van Henk van Bennekum in Gorinchem geinstalleerd. "de vlinderboom" Begraafplaats Kerkhofstraat in de gemeente Schelle - uitgevoerde ontwerp van Hans Leutscher. "Trechteren" in Enschede van Paul de Kort - uitgevoerd in de openbare ruimte.
Pallisade Coevorden van Paul de Kort - vervaardiging en montage rvs-plaat. Het stalen beeld voor Rhoon is in 2012 geplaatst. Het voltooide kunstwerk van Piet Warffemius bij Royal Duyvis Wiener in Koog aan de Zaan wordt onthuld.
Marijke Wijgerinck en Trudy Bersma - WentelVensters Zoetermeer gereed. "Growing up" - een beeld in Lisse - uitgevoerd voor paul van Osch. "Het nest" - een beeld in brons en gecoat staal van Nicolas Dings.
"De gekleurde zuil"- een beeld in brons en gecoat staal van Nicolas Dings. Wall-holla voltooid - met spelende kinderen. Pieter Obels - "Cumulus" - beeld op een rotonde in het centrum van Spijkenisse.
Uitgevoerd - "together" - een roestvast stalen beeld van Henk van Bennekum. Uitgevoerd - geschakelde cirkelelementen - een roestvast stalen beeld van Henk van Bennekum aan de oever van de Noord in Alblasserdam. Nicolas Dings - DNA-helix uitgevoerd - Olst-Wijhe.
Cor-ten stalen beeld door Segno 'd Arte uitgevoerd t.b.v. een tentoonstelling van Niko de Wit. Uitgevoerd-kunstwerk van Paul de Kort - Keerzijde met een gedicht van Joost van den Vondel. uitgevoerd - 'Cyclus' 1981/2009-2011 - een stalen beeld van Henk van Bennekum aan de oever van de Noord in Alblasserdam.
UITGEVOERD BEELD - aluminium beeld van Merel Holleboom - KEMA Arnhem.  Een beeld dat wij vervaardigde voor Klaas Gubbels in de vijver van de Provenierssingel in Rotterdam. "In de Hemel gevlogen" - een beeld dat wij vervaardigde voor Klaas Gubbels voor plaatsing op een rotonde, bovenop de Sijtwendetunnel in Leidschendam-Voorburg.In de Hemel gevlogen" - een beeld dat wij vervaardigde voor Klaas Gubbels voor plaatsing op een rotonde, bovenop de Sijtwendetunnel in Voorburg.
Uitgevoerd beeld op het dak van een flatgebouw aan de Postjesweg in Amsterdam. Onderhoud en verplaatsing van "Leunende pylonen" van David van de Kop te Zoetermeer. UITGEVOERD BEELD - vierdelig roden stalen beeld van Marry Teeuwen-de Jong in Alblasserdam.
     
cor-ten stalen oorlogsmonument Schuytgraaf (nieuwbouwwijk) te Arnhem. uitgevoerd-kunstwerk van Paul de Kort en Marcel Eekhout. cor-ten stalen beeld in Heeswijk-Dinter van Niko de Wit uitgevoerd door Segno 'd Arte
     
Trailer Award - in opdracht van de Koninklijke Beroepsorganisatie van de Vlaamse Goederenvervoerders en logistieke Dienstverleners - Gent, België. Geplaatst beeld van Reinier Langendijk in Zwolle. uitgevoerd-kunstwerk van Paul de Kort en Marcel Eekhout.
     
Geabstraheerde sleutels in polyester, aliminium en brons aan de gevels van 7 nieuwe wooneenheden - Ivonne van der Velden, Simone van Bakel en Ingrid van den Boogaard. Uitgevoerd - stalen sokkel voor een kunstwerk van Eelke van Willegen kunstwerk voor Holiday Cars. Uitgevoerd - stalen sokkel voor een kunstwerk van Eelke van Willegen kunstwerk voor Holiday Cars.
     
Uitgevoerd - De Lier - glas in lood en staal - een beeld van Lia Koster - de onthulling 2009 diagonaal opengevouwen prisma - Henk van Bennekum - stalen beeld - Symposion Gorinchem 2005 - geplaatst in vijver bij een nieuw appartementencomplex in de Espritwijk te Gorinchem Uitgevoerd - stalen sokkel voor een kunstwerk van Eelke van Willegen kunstwerk voor Holiday Cars.
     
'Signum', een stalen beeld van Henk van Bennekum - rotonde Gorinchem. 'Tol Eiland' te Vleuten (Utrecht) van Beeldend kunstenaar Paul De Kort
     
uitvoering bronzen en roestvast stalen beelden van Nicolas Dings
     
gedenkmonument - ontwerp Henk van Bennekum - rvs 304 Nicolas Dings - omgevingsproject - Catsop te Stein, Limburg - natuursteen, brons en roest vast staal
     
WATERBEKKEN, Rotterdam - Nesselande, waterbekken op rotonde bij Zevenhuizerplas, kunststof, leds, div. materialen, diameter 13 m,  2008 cor-ten stalen beeld van Niko de Wit uitgevoerd door Segno 'd Arte glas in lood in staal venster - Lia Koster- uitgevoerd door Segno 'd Arte
     
Krijn de Koning 'work for CBK (green)' - gevel en interieur - Nieuwe Binnenweg 75, Rotterdam glas in lood in staal constructie - Lia Koster - uitgevoerd door Segno 'd Arte vlinderboom - rvs - Hans Leutscher - uitgevoerd door Segno 'd Arte
     
folly - uitgevoerd kunstwerk van Tirza Verrips & Ed Euser op de Heijplaat in Rotterdam bronzen beeld van Evert den Hartog - uitgevoerd door Segno 'd Arte 2007 - Lia Koster 'de reiziger' - glas in lood in staal
     
Lia Koster 'de reiziger' - glas in lood in staal plastiek