Galerie voor beeldende kunst in de openbare ruimte.
SEGNO D'ARTE - productie en onderhoud kunstwerken - beelden plastieken en ruimtelijke constructies
klik de foto's om verder te gaan

NIEUWS

Beeldenpark Drechtovers krijgt geschenk van Maïté Duval
schenking van beeldhouwer aan Beeldenpark Drechtovers - het bronzen beeld van Maïté Duval

Bij de inrichting en het onderhoud van diverse tentoonstellingen, onder andere de permanente evenals wisselende beeldenexposities in Beeldenpark Drechtovers plaatsten wij ook het beeld independance van Maïté Duval. In onze online galerie is dit werk ook van haar ook te bekijken.

De opening van honderd jaar Nederlandse Kring van Beeldhouwers in Pulchri Studio in Den Haag.
De opening door Prinses Beatrix van honderd jaar Nederlandse Kring van Beeldhouwers in Pulchri Studio in Den Haag.

De opening van honderd jaar Nederlandse Kring van Beeldhouwers in Pulchri Studio in Den Haag. Prinses Beatrix legt de hondertste steen in de Kring www.nkvb.nl .


Techniekroute. De schooljeugd was op bezoek. Ze konden lassen, metaalbewerken en kregen uitleg over de werkzaamheden van Segno d'Arte.
Leerlingen kregen tijdens de techniekroute uitleg over onze werkzaamheden.

In samenwerking met Carve heeft Segno d’ Arte het speeltoestel vervaardigd in opdracht van Goric, onze amerikaanse opdrachtgever.

Speeltoestel - in samenwerking met Carve, Segno d’ Arte het speeltoestel heeft vervaardigd in opdracht van Goric, onze amerikaanse opdrachtgever.
Dr. John Rubio, superintendent of the Emeryville Unified School District, speaking at a Wallholla ribbon-cutting ceremony | via The E’ville Eye


Indien men het bedrag bijeen krijgt mag Segno d’Arte het monument voor het vergeten optreden van de Beatles in Hillegom vervaardigen.

Beatles Monument in Hillegom.


 

2016 02 21comite

We hebben de opdracht ontvangen voor het leveren en vervaardigen van - Het Vrijheidsvenster.
De opdrachtgever is: Comité van de Vrijheid & Plaatselijk Belang Alteveer – Kerkenveld. Het comité bestaat uit de volgende personen: Martin van den Hof, Johan Jonkman, Betty Linthorst, Gerda Boer en Ad Hazen.