Galerie voor beeldende kunst in de openbare ruimte.
SEGNO D'ARTE - productie en onderhoud kunstwerken - beelden plastieken en ruimtelijke constructies
klik de foto's om verder te gaan

VIDEO


Vila Real te PORTUGAL - dit toestel: het verticale gedeelte is door ons vervaardigd - het horizontale door onze collega IJreka. Het gehele toestel is ontworpen door Carve; de opdrachtgever is CBRE.


Transport van het Martin Bril kunstpaviljoen Utrecht- wijk Kanaleneiland.


Martin Bril kunstpaviljoen Utrecht- wijk Kanaleneiland.


Onthulling in 2012 van de eerste lijsten van het project Gezicht op Dordrecht.


SCULPTURE GARDEN 2014
Landgoed Duin & Kruidberg - mede gesponsored door Segno d'Arte.

Tijdens de planvorming van de wijk Cascade in Enschede-Oost ontstond het vermoeden dat zich in de bodem archeologische vondsten bevonden. Bij nader onderzoek werden inderdaad de resten van jagers en verzamelaars uit de middensteentijd ontdekt. Bijna 10 jaar later is deze vindplaats omgebouwd tot archeologisch monument en een kunstwerk van Paul de Kort waar kinderen spelenderwijs over het stenen tijdperk leren. Op 10 december 2013 openen wethouder Jeroen Hatenboer en 'jagers en verzamelaars' - leerlingen van basisscholen de Esmarke en Eschmarke - het monument VUUR-STEEN.

In nauwe samenwerking met ArtShield brengen wij onzichtbare beveilinging aan in kunstwerken


Plaatsing Kunstwerk Cumulus Rotonde City Plaza / Raadhuislaan, Spijkenisse.


De aanleg van het landartpark Buitenschot bij Schiphol.

Langs het Merwehoofd en het Havenhoofd in Papendrecht staan vanaf november 2012 voor onbepaalde tijd minder beeldhouwwerken.

De beelden die onder beheer vielen van de Stichting Beeldenpark Drechtoevers, zijn voor een deel terug naar de betreffende kunstenaars, een deel staat in opslag. Reden voor het terughalen van de beelden is het vergaand vandalisme, met name in het Noordpark in Zwijndrecht, waarmee de Stichting zich geconfronteerd ziet.

De mensen van Segno d'Arte zijn vanaf het onstaan van Beeldenpark Drechtoevers, internationaal bekend onder de naam OPAM Sculpture Park, betrokken geweest - de laatste jaren bij de plaatsing van beelden en inrichten van tentoonstellineg in het beeldenpark.


De Smalenbroekbeek in Enschede - een videorapportage van TVEnschede het waterkunstwerk.

Beveiliging kunstwerken op Radio Rijnmond